Categorieën

Ruilen of Retourneren

FotoHeeft u het verkeerde product besteld, of is de kleur toch niet helemaal juist, dan heeft u het recht om deze binnen 14 dagen terug te sturen.
Laat mij z.s.m. na het ontvangen van de bestelling via een mail of via het contact formulier weten wat u retour wilt sturen en met welke reden. Vermeld hierbij duidelijk uw order nummer. Wij sturen u dan een retourfomulier toe wat u bij uw retrourzending dient te voegen om zo een snelle en correcte afhandeling mogelijk te maken.


Retourneren of ruilen is helaas niet mogelijk voor op maat geknipte producten (bijv. lint/band etc. per meter) of wanneer producten uit de verpakking zijn gehaald of wanneer de verpakking beschadigd is

In geval van een volledige retour
Na ontvangst van de retour (binnen 14 dagen na aanmelding) wordt het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van de order naar Fournituren van Viegen zijn voor eigen rekening. Vervolgens kunt u via onze webshop het juiste artikel bestellen.
 
In geval van een deelretour
Na ontvangst van de retour (binnen 14 dagen na aanmelding) wordt alleen het bedrag van de retour gekomen artikelen gecrediteerd. De kosten voor het retour zenden van de order naar Fournituren van Viegen zijn voor eigen rekening. Vervolgens kunt u via onze webshop het juiste artikel bestellen.

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en leuke acties
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.